SKAARUP LANDSKAB


Landskab
Udvikling af Holstebro Midtby
Silkeborgmotorvejen syd
Silkeborgmotorvejen nord
Støjskærm ved Funder
Klitpladsen i Løkken
Hummerhuset
Clausholm Slot
Amtmandens Have
Thy Nationalpark Center
Nørre Vorupør Havbad
Nørre Vorupør Foreningsvejen
Klitmøller


Kirkegårde —
Kværndrup
Nørre Søby
Vejle Nordre
Nørre Lyndelse
Hylke

Aktuelt
Klitpladsen modtager hædrende omtale
Skaarup Landskab vinder Holstebro Midtby

Tegnestuen —
Kontakt
Om os

Landskabsarkitekturhistorien er én lang stræben efter at kontrollere naturen for at kunne iscenesætte den og nyde dens skønhed. Vi stræber efter at bygge og gro æstetiske, originale og funktionelle uderum hvor alle sanser sættes i spil. Vi mener at smukke, sanselige, gennemtænkte uderum er det som får byer og fællesskaber til at leve og trives.


Mark


Hummerhuset


2019
Løkken, Hjørring Kommune

            På stranden ved slæbestedet i Løkken står Hummerhuset. Et hus fiskerne opførte og har brugt siden 1964. I starten brugte man det til at lande frisk fanget hummer, nu bruges det til opbevaring af materiel - stadig i forbindelse med fiskeriet. Det ydmyge hus er i ringe forfatning. Vi har udviklet en plan der binder det ind i udviklingsplanen for Løkken læmole så det kan bevares og opgraderes. Ønsket fra bygherre er at bevare bygningen og tilføje en platform på taget. Bygningen kan dog ikke bære andet end sin egen vægt så det er vores forslag at fjerne taget og erstatte det med et nyt der er selvbærende og således også kan bære en ny platform. Den nye platform giver udsigt hele vejen rundt og dens tre plateauer gør at man kan nyde hele udsigten udhindret, da man siddende kan se henover gelænderet. Herfra kan man følge med i fiskerbådenes ankomst og afgang, volleyball turneringer og alt det Løkkens strandliv byder på.




  1. Klitpladsen
  2. Friluftshuset
  3. Fiskernes hus
  4. Fiskebutik
  5. Træplateau
  1. Slæbested
  2. Hummerhuset
  3. Strandpladsen
  4. Renoveret og opgraderet mole
  5. Solskinspladsen













Mark Et formidelnde lag En siddeplatform udføres i hårdfør træ med flere trin så man ser henover gelænderet Et nyt selvbærende tag der også bærer siddeplatformen De eksisterende vægge renoveres, husets funkton bevares