Silkeborgmotorvejen syd —
broen og dalen


2018-2019
Silkeborg Kommune, Vejdirektoratet


            For at nå nye mål skal støjskærmen langs Silkeborgmotorvejen opgraderes. Vi har i tæt samarbejde med ingeniørere og Vejdirektoratet tegnet en ny skærm der monteres ind i eksisterende septere. Den nye skærm bygger på de eksisterende arkitektoniske kvaliteter og skaber en kant langs motorvejen med en helt speciel luminans. For at opnå denne luminans har vi udviklet en skærm i rå anodiseret aluminium. “Rå” anodiseret aluminium har denne specielle dybe farvegengivelse og lys-refleksion som man ikke opnår på andre måder. Skærmen vil således reflektere omgivelsernes farver og fra himlen reflektere lyset på en måde så skærmen fremstår frisk, skarp og varierende med sæsonernes skiften.











Forside

Bagside








Mark
SKAARUP LANDSKAB
Graven 3
DK-8000 Aarhus C
(0045) 23 43 46 42
avs@skaaruplandskab.dk